zaterdag 7 november 2009

Terug van weggeweest

Na een al te lange periode van inactiviteit op Web 2.0-vlak, ben ik eindelijk teruggeraakt in cyberspace. Mijn vorige pc draaide nog onder Windows 98 en was niet geschikt voor al die nieuwe toepassingen. De cursus afhandelen tijdens mijn werkuren in de bieb zat er ook niet in. Verder nog een overvolle persoonlijke agenda na de werkuren...

Toen de deadline schrikbarend snel begon te naderen, kwam Ben in mijn dromen rondspoken. Zelfs onderweg in de auto (zoals de naam van een bekende brouwerij in Itterbeek) dook hij op om mij figuurlijk aan de baard te trekken. Uitstellen was geen optie meer.Maar ik heb nu even alles aan de kant geschoven om er de volgende dagen keihard tegenaan te gaan, weliswaar met klamme handen maar toch vastberaden om me niet gewonnen te geven en nog op de valreep netjes de eindstreep te halen.

Spannend !

1 opmerking:

  1. Ha! Eindelijk!! Maar zo veel lektuur (of is het al bijna literatuur?) !!!
    Je laat ons niet veel tijd om te reageren. En interactie op weg naar ontdekkingen van nieuwe 23dingen is nu net een extraatje dat het voor álle partijen leuk en boeiend maakt. Hopelijk heb je er iets aan gehad. Om dat te weten te komen, zal maar snel de rest van je perikelen lezen.

    BeantwoordenVerwijderen